Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (6.82 secunde)
Insa, primarul Dumitru Moinescu a declarat ca a solicitat punctul de vedere al prefectului Danut Culetu cu privire la aceasta cerere si inca nu a primit un raspuns concludent.
Acesta a adaugat, in cadrul aceleasi sedinte, ca a solicitat un punct de vedere referitor la aceasta problema in numele primariei Medgidia prefectului Danut Culetu si nu a primit un raspuns concludent.
Mai mult, alte guri rele spun ca Stanca ar fi avut intalniri "de taina" cu liderul PD-L Stelian Dutu, ba chiar si cu prefectul Danut Culetu.
"Am avut discutii de peste doua ore, in care am trecut in revista tot ce s-a petrecut in sezonul estival 2007 si am pus la punct masurile ce trebuie luate pentru sezonul estival din acest an", a declarat, la sfarsitul intrevederii, prefectul Danut Culetu.
Cu toate ca ieri a fost vehiculata informatia cum ca Prefectura a dat avizul de legalitate pentru hotararea de Consiliu Local Navodari privind incetarea mandatului de consilier a lui Ion Pacea, social-democratul Nicolae Matei sustine ca "prefectul Danut Culetu a mintit cum ma minte si pe mine de mai mult de o luna si jumatate".
Singura exceptie masculina va fi Danut Chiparu, candidatul PRM la functia de primar al orasului Eforie, dar care "va fi inconjurat de 20 de amazoane", a mai precizat Ionel Crivat.
Si cu acest prilej, prefectul Danut Culetu a reiterat necesitatea ca activitatile institutiilor sa se realizeze cu maxim de transparenta, "cu accent pe o comunicare eficienta si pe management al calitatii, orientat catre cetateni".
Pe Gabi Stan il voi detasa undeva pe la un departament de cultura, iar in locul lui il voi numi viceprimar pe consilierul local municipal Danut Moisoiu, pentru ca mi-a placut de mult de el, de cand faceam impreuna politica in PD".
Sedinta ordinara de ieri a insemnat votarea a 74 de puncte de pe ordinea de zi, procesul de vot decurgand fara probleme sau discutii in contradictoriu, cu exceptia unor aspecte referitoare la o tranzactie cu terenuri, ridicata de consilierul PD-L Danut Moisoiu.
La randul sau, prefectul Danut Culetu a raspuns: "Nu" la intrebarea daca stie ceva despre o eventuala schimbare a lui Adrian Nicolaescu.
Pana nu demult vioara intai in orchestra PD si apoi PD-L Constanta, aflat permanent la butoanele organizatiei judetene si preocupat indeobste de razboaiele fratricide cu Laurentiu Mironescu si Danut Moisoiu ori de distractiile mediatice cu Nicusor Constantinescu, deputatul Stelian Dutu are acum prilejul unei binemeritate vacante, definitive.
Dorel Onaca, Ion Popescu, Mircea Iustian, Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Filisan, Florin Gheorghe, Mircea Banias, Maria Stavrositu.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administrative, Paul Victor Dobre si prefectul judetului, Danut Culetu l-au investit, ieri, in functie pe noul subprefect al Constantei, ex-liberalul Cosmin Andrei.
el s-a referit, desigur, la Vasile Blaga si Danut Moisoiu. Dar, alaturi de acestia, sa nu uitam ca exista si Traian Basescu.
"Exemplul Sibiului de anul trecut m-a facut sa inteleg ca putem aspira la titlul de metropola doar prin solidaritate si prin evidentierea evenimentelor culturale semnificative pentru Dobrogea", a subliniat prefectul Danut Culetu, in cadrul unei conferinte de presa.
La sesizarea Ministrului Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, prefectul Constantei, Danut Culetu, a solicitat Curtii de Conturi efectuarea unei verificari a activitatii din ultimii ani a RADET Constanta.
Abia dupa ce ziaristii au recurs la sprijinul prefectului Danut Culetu, in prezenta caruia si-au exprimat nemultumirea, judecatoarea Ghernaja s-a induplecat.
Narciz Amza nu ne-a ascuns faptul ca intentioneaza sa candideze pentru sefia organizatiei municipale a democrat-liberalilor, dupa ce structurile centrale ale partidului vor da un raspuns contestatiei inaintate de Danut Moisoiu dupa excluderea sa.
liberala Doina Sandu (contracandidata lui Mitrana in alegeri), Danut Rosca si Ion Crivacu - ambii de la PDL. Doina Sandu - propusa doar pentru amuzament, nu a intrunit nici un vot, inclusiv ea preferand sa-si dea votul altcuiva, in final viceprimar devenind Ion Crivacu, cu 13 voturi.
Alaturi de acesta mai sunt Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Andrian Mihei, Danut Culetu, Marius Enescu, Constantin Matei, Gheorghe Albu, Ovidiu Cupsa, Carmen Raducu, Mihai Lupu, Eugen Bola, Ionel Spataru, Septimiu Bourceanu, Ionel Chirita, Adrian Bratu si Marian Butnaru.
google-analytics.com